6 speerpunten 

Duurzame horeca

Voedselproductie, transport en bereiding hebben allemaal een negatieve impact op onze wereld. Jij kunt helpen de impact op het milieu te verkleinen door te kiezen voor een duurzaam restaurant. Vraag om biologische (streek)producten en bestel wat vaker een groentegerecht. Kies voor een terras met dekentjes in plaats van terrasverwarming. Vraag om kraanwater en een foodybag. Lees hieronder meer over onze duurzame criteria. 

Onze duurzame thema’s

Voedsel

De wereld verbeteren met je menukaart: veel makkelijker dan je denkt. Neem bijvoorbeeld een plantaardigere menukaart. 

Afval

Minder verspilling en waardevolle reststromen. Wij schrijven over de laatste initiatieven.

Energie

Met slimme maatregelen snel kosten besparen. Energie is de allerduurzaamste maatregel.Wij schrijven over de laatste initiatieven.

Water

Van besparende spoelsystemen tot CO2 besparen door kraanwater te serveren.

Huisvesting

Een nieuw (gerecycled) interieur, extra isolatie: een positieve milieu impact kan op allerlei manieren. 

Menskracht

Medewerkers zijn een ondernemers belangrijkste kapitaal. De sfeer op de werkvloer kan dan ook de start zijn van de verduurzaming van een horeca zaak. 

Onze duurzame thema’s

Voedsel

De wereld verbeteren met je menukaart: veel makkelijker dan je denkt. Neem bijvoorbeeld een plantaardigere menukaart. Wij schrijven over de laatste initiatieven.

Afval

Minder verspilling en waardevolle reststromen. Jouw afval is geld waard. Wij schrijven over de laatste initiatieven.

Energie

Met slimme maatregelen snel kosten besparen. Energie is de allerduurzaamste maatregel.Wij schrijven over de laatste initiatieven.

Water

Van besparende spoelsystemen tot CO2 besparen door kraanwater te serveren: wij schrijven over de laatste initiatieven.

Huisvesting

Een nieuw (gerecycled) interieur, extra isolatie: een positieve milieu impact kan op allerlei manieren. Wij schrijven over de laatste initiatieven.

Menskracht

Medewerkers zijn een ondernemers belangrijkste kapitaal. De sfeer op de werkvloer kan dan ook de start zijn van de verduurzaming van een horeca zaak. Wij schrijven over de laatste initiatieven.